1
V pánvi na rozehřátých 10 g másla orestujte oloupaný a prolisovaný 1 stroužek česneku. Přidejte 4 lžíce strouhaného kokosu, opečte dozlatova a dejte stranou.V odměrce rozmixujte ponorným mixérem 1 žloutek, 120 ml oleje, 1 ančovičku, šťávu z poloviny citronu, 1 lžičku hořčice, 1/2 lžičky balzamika a 20 g nastrouhaného parmazánu.Zbylých 15 ml oleje rozehřejte na pánvi. Nakrájejte 600 g krůtích prsou na 4 steaky. Z obou stran je osolte a opepřete. Zprudka orestujte z obou stran a nechte pár minut dojít pod pokličkou na mírném stupni ohřevu.Propláchněte 200 g špenátu a 200 g římského salátu a vsypte ho do mísy. Nastrouhejte 30 g parmazánu škrabkou na hobliny a přidejte do salátu. Přilijte připravený dresink a vše dobře promíchejte. Do talířů servírujte salát, poklaďte ho krůtími steaky a nakonec zasypte ochuceným kokosem. Špenátový salát Caesar s krůtím masem servírujte jako lehkou večeři. Dobrou chuť!