1
Troubu předehřeju na 200 °C.
2
Na těsto smíchám studené máslo s moukou a solí, po lžících přidávejte vodu, dokud nevznikne hladká koule. Těsto rozválejte mezi dvěma archy pečicího papíru a pomocí válečku přeneste do formy, vtlačte do všech záhybů, zarovnejte okraj a dejte chladit.
3
Do mísy rozklepnu vejce, přidám smetanu, mléko, parmazán, sůl a pepř a promíchám.
4
Špenát rovnoměrně rozprostřu na koláč, rozdrobím na něj Lučinu a zaliju vaječnou směsí a postrouhám muškátovým oříškem.
5
Teplotu v troubě snížím na 180 °C. Peču 25–30 minut, až je náplň zlatavá a pevná. Posypu zbylým parmazánem a podávám.
1
Troubu předehřeju na 200 °C.
2
Na těsto smíchám studené máslo s moukou a solí, po lžících přidávejte vodu, dokud nevznikne hladká koule. Těsto rozválejte mezi dvěma archy pečicího papíru a pomocí válečku přeneste do formy, vtlačte do všech záhybů, zarovnejte okraj a dejte chladit.
3
Do mísy rozklepnu vejce, přidám smetanu, mléko, parmazán, sůl a pepř a promíchám.
4
Špenát rovnoměrně rozprostřu na koláč, rozdrobím na něj Lučinu a zaliju vaječnou směsí a postrouhám muškátovým oříškem.
5
Teplotu v troubě snížím na 180 °C. Peču 25–30 minut, až je náplň zlatavá a pevná. Posypu zbylým parmazánem a podávám.