ReceptyŠpenátovo-tvarohové knedlíčky s rajčatovou salsou
Špenátovo-tvarohové knedlíčky s rajčatovou salsou
Velmi snadné
16-30 minut
4/5
Italská
Předkrm
Ingredience
Složení
1 porcí
Špenát čerstvý 200 g
Lučina 100 g
Tvaroh polotučný 100 g
Parmazán 50 g
Mouka polohrubá 50 g
Sůl
Vejce 2 ks
Pepř
Pažitka čerstvá 1 plž
Česnek 2 strouž.
Rajčata cherry mix 300 g
Ančovičky filety 12 ks
Bazalka čerstvá 1 hrs.
Olej olivový 1 plž
Vinný bílý ocet 1 plž
Máslo 40 g
Špenát čerstvý 200 g
Lučina 100 g
Tvaroh polotučný 100 g
Parmazán 50 g
Mouka polohrubá 50 g
Sůl
Vejce 2 ks
Pepř
Pažitka čerstvá 1 plž
Česnek 2 strouž.
Rajčata cherry mix 300 g
Ančovičky filety 12 ks
Bazalka čerstvá 1 hrs.
Olej olivový 1 plž
Vinný bílý ocet 1 plž
Příprava
1
Špenát dejte do mísy, smíchejte s lučinou, tvarohem, parmazánem, moukou, vejci, pažitkou a česnekem a zpracujte na kompaktní hmotu. Vytvořte z ní kuličky, ty ještě obalte v mouce a na másle osmažte dozlatova.
2
Knedlíčky můžete podávat s rajčaty, teplou rajčatovou omáčkou nebo salsou podle našeho receptu. Cherry rajčata, přepůlte, smíchejte s nasekanými ančovičkami, bazalkou, utřeným česnekem a přelijte olejem smíchaným s octem, solí a pepřem.
1
Špenát dejte do mísy, smíchejte s lučinou, tvarohem, parmazánem, moukou, vejci, pažitkou a česnekem a zpracujte na kompaktní hmotu. Vytvořte z ní kuličky, ty ještě obalte v mouce a na másle osmažte dozlatova.
2
Knedlíčky můžete podávat s rajčaty, teplou rajčatovou omáčkou nebo salsou podle našeho receptu. Cherry rajčata, přepůlte, smíchejte s nasekanými ančovičkami, bazalkou, utřeným česnekem a přelijte olejem smíchaným s octem, solí a pepřem.
Hodnocení
Pomohl vám recept?
Ohodnoťte jak vám chutnal
Uložte si ingredience pro váš další nákup
Využijte k tomu funkci Nákupní seznam v aplikaci Můj Albert, kterou už využívá více něž 2 miliony spokojených zákazníků. Díky aplikaci navíc máte jistotu, že ušetříte vždy nejvíc!