1
Špenát, ricottu, vejce, 500 g mouky, nastrouhanou kůru z citronu a najemno nasekané lístky máty vložte do mísy a dobře promíchejte.
2
Přendejte na vál vysypaný moukou, rozdělte na 4 části a z každé dlaněmi vyválejte válečky o průměru 3 cm. Nakrájejte na 2cm kousky.
3
Ve velkém hrnci přiveďte vodu k varu a dobře osolte.
4
Připravené syrové noky vsypte do vroucí vody a vařte 3 minuty.
5
Do hlubší pánve vlijte smetanu, vsypte scezené noky a 5 minut prohřívejte. Opepřete a dle chuti osolte.
6
Slaninu opečte nasucho v pánvi a přidejte k nokům.
1
Špenát, ricottu, vejce, 500 g mouky, nastrouhanou kůru z citronu a najemno nasekané lístky máty vložte do mísy a dobře promíchejte.
2
Přendejte na vál vysypaný moukou, rozdělte na 4 části a z každé dlaněmi vyválejte válečky o průměru 3 cm. Nakrájejte na 2cm kousky.
3
Ve velkém hrnci přiveďte vodu k varu a dobře osolte.
4
Připravené syrové noky vsypte do vroucí vody a vařte 3 minuty.
5
Do hlubší pánve vlijte smetanu, vsypte scezené noky a 5 minut prohřívejte. Opepřete a dle chuti osolte.
6
Slaninu opečte nasucho v pánvi a přidejte k nokům.