1
Těstoviny uvařte ve vroucí osolené vodě podle návodu na obalu tak, aby byly al dente neboli na skus.
2
Mezitím rozmixujte polovinu špenátu s česnekem. Vmíchejte smetanu, citronovou šťávu a parmazán.
3
Těstoviny sceďte, vraťte do hrnce, dejte na plotnu, vlijte smetanovou omáčku a zahřívejte do zhoustnutí. Podle chuti osolte, přidejte zbylý špenát a posypte mandlemi a parmazánem.
1
Těstoviny uvařte ve vroucí osolené vodě podle návodu na obalu tak, aby byly al dente neboli na skus.
2
Mezitím rozmixujte polovinu špenátu s česnekem. Vmíchejte smetanu, citronovou šťávu a parmazán.
3
Těstoviny sceďte, vraťte do hrnce, dejte na plotnu, vlijte smetanovou omáčku a zahřívejte do zhoustnutí. Podle chuti osolte, přidejte zbylý špenát a posypte mandlemi a parmazánem.