Přeskočit
Albert logoAlbert logo

Vítejte!

Můj profil
Menu
LETÁKYRECEPTY
MŮJ ALBERT
ReceptySpecialita z Anglie ropucha v díře
Albert logoAlbert logo
  • Specialita z Anglie ropucha v díře

Specialita z Anglie ropucha v díře

Specialita z Anglie ropucha v díře
Snadné
Více než 60 minut
0/5
Recepty na každý den
Hlavní chod

Ingredience

Složení
6 porcí
  • Klobása pikantní 8 ks
  • Máslo 20 g
  • Mouka polohrubá 1 plž
  • Sůl
  • Slanina plátková 100 g
  • Hořčičné semínko 1 plž
  • Mouka hladká 160 g
  • Vejce 3 ks
  • Mléko plnotučné 200 ml
  • Rozmarýn čerstvý 5 snít.
  • Vývar hovězí 500 ml
  • Červené víno 200 ml
  • Cibule 1 ks
  • Sirup černý rybíz 2 plž
  • Klobása pikantní 8 ks
  • Máslo 20 g
  • Mouka polohrubá 1 plž
  • Sůl
  • Slanina plátková 100 g
  • Hořčičné semínko 1 plž
  • Mouka hladká 160 g
  • Vejce 3 ks
  • Mléko plnotučné 200 ml
  • Rozmarýn čerstvý 5 snít.
  • Vývar hovězí 500 ml
  • Červené víno 200 ml
  • Cibule 1 ks
  • Sirup černý rybíz 2 plž

Příprava

1
Troubu předehřejte na 220 °C horkovzduch. Kastrol nebo formu o průměru 23 cm vymažte máslem a vysypte polohrubou moukou.
2
Každou klobásku obalte plátkem slaniny.
3
V míse promíchejte 150 g hladké mouky, hořčiné semínko a 1 lžíci soli. V další míse rozšlehejte vejce s mlékem a do směsi přimíchejte ochucenou mouku. Vše vlijte do formy, vyskládejte klobáskami, posypte rozmarýnem a pečte 25–30 minut dozlatova.
4
Na omáčku opečte na másle nadrobno pokrájenou cibuli dosklovata. Zaprašte moukou a restujte dohněda. Zalijte vínem a vývarem, přisypte 4 snítky rozmarýnu a vařte 25 minut na mírném ohni do zhoustnutí. Přidejte sirup z černého rybízu, povařte další 3 minuty a podávejte ke koláči.
1
Troubu předehřejte na 220 °C horkovzduch. Kastrol nebo formu o průměru 23 cm vymažte máslem a vysypte polohrubou moukou.
2
Každou klobásku obalte plátkem slaniny.
3
V míse promíchejte 150 g hladké mouky, hořčiné semínko a 1 lžíci soli. V další míse rozšlehejte vejce s mlékem a do směsi přimíchejte ochucenou mouku. Vše vlijte do formy, vyskládejte klobáskami, posypte rozmarýnem a pečte 25–30 minut dozlatova.
4
Na omáčku opečte na másle nadrobno pokrájenou cibuli dosklovata. Zaprašte moukou a restujte dohněda. Zalijte vínem a vývarem, přisypte 4 snítky rozmarýnu a vařte 25 minut na mírném ohni do zhoustnutí. Přidejte sirup z černého rybízu, povařte další 3 minuty a podávejte ke koláči.

Hodnocení

Nehodnoceno
Pomohl vám recept?
Ohodnoťte jak vám chutnal
Uložte si ingredience pro váš další nákup
Využijte k tomu funkci Nákupní seznam v aplikaci Můj Albert, kterou už využívá více něž 2 miliony spokojených zákazníků. Díky aplikaci navíc máte jistotu, že ušetříte vždy nejvíc!

Aktuální letáky

Prolistujte si aktuální letákovou nabídku plnou akčních cen.

Platný ještě 5 dní

Od 20.11.2024 do 26.11.2024

Platný ještě 40 dní

Od 13.11.2024 do 31.12.2024

Platný ještě 33 dní

Od 20.11.2024 do 24.12.2024

Platný ještě 5 dní

Od 20.11.2024 do 26.11.2024

Platný ještě 12 dní

Od 13.11.2024 do 03.12.2024

Platný ještě 40 dní

Od 13.11.2024 do 31.12.2024

Platný ještě 12 dní

Od 20.11.2024 do 03.12.2024

Prohlížet letáky

Legenda zkratek

 kus ks   špetka špet. 
 lžíce plž  svazek svaz.
 lžička člž  plátek plát.
 hrst hrs.  hrnek hrn.
 stroužek strouž.   řapík řap. 
  snítka snít.   kopeček kop. 

 

Našli jste v receptu chybu či nesrovnalost? Napište nám ji na info@albert.cz a my recept vyladíme.