Vyzkoušejte specialitu, která patří neodmyslitelně do alsaských hostinců. Pokud nemáte síto na halušky, spätzle z těsta odkrajujte nožem. Spätzle jsou hotové, když vyplavou na hladinu.
Snadné
31-45 minut
0/5
Německá
Hlavní chod
Ingredience
Složení
4 porce
Máslo 70 g
Mouka polohrubá 400 g
Vejce 4 ks
Cibule 2 ks
Slanina 200 g
Ementál bloček 200 g
Petrželová nať 1 hrs.
Voda 150 ml
Sůl 1/2 člž
Máslo 70 g
Mouka polohrubá 400 g
Vejce 4 ks
Cibule 2 ks
Slanina 200 g
Ementál bloček 200 g
Petrželová nať 1 hrs.
Voda 150 ml
Sůl 1/2 člž
Uložte si ingredience pro váš další nákup
Využijte k tomu funkci Nákupní seznam v aplikaci Můj Albert, kterou už využívá více něž 2 miliony spokojených zákazníků. Díky aplikaci navíc máte jistotu, že ušetříte vždy nejvíc!