1
Špagety uvařte dle návodu na obalu. Ideální jsou al dente neboli na skus.
2
Na oleji opečte chilli a slaninu – asi 4 minuty.
3
Nechte chvilku vychladnout a do směsi zamíchejte bazalku (množství podle vaší chuti), pepř a smetanový sýr dohladka utřený se zakysanou smetanou.
4
Uvařené a scezené špagety dejte do mísy, polijte je směsí z pánve, dobře promíchejte a nakonec posypte parmazánem.
1
Špagety uvařte dle návodu na obalu. Ideální jsou al dente neboli na skus.
2
Na oleji opečte chilli a slaninu – asi 4 minuty.
3
Nechte chvilku vychladnout a do směsi zamíchejte bazalku (množství podle vaší chuti), pepř a smetanový sýr dohladka utřený se zakysanou smetanou.
4
Uvařené a scezené špagety dejte do mísy, polijte je směsí z pánve, dobře promíchejte a nakonec posypte parmazánem.