1
Špagety uvařte podle návodu na obale, aby byly al dente neboli na skus.
2
Středně velkou pánev, pokud možno s nepřilnavým povrchem, rozpalte na středním plameni. Přidejte olej, cibuli, česnek, chilli a opékejte 2–3 minuty nebo dokud cibule nezměkne.
3
Pak přidejte rajčata z plechovky, podle chuti sůl a pepř a nechte 5 minut zhoustnout.
4
Poté vmíchejte hotové scezené špagety, bazalku a balzamikový ocet. Jednotlivé porce podávejte ozdobené bazalkou a parmazánem.
1
Špagety uvařte podle návodu na obale, aby byly al dente neboli na skus.
2
Středně velkou pánev, pokud možno s nepřilnavým povrchem, rozpalte na středním plameni. Přidejte olej, cibuli, česnek, chilli a opékejte 2–3 minuty nebo dokud cibule nezměkne.
3
Pak přidejte rajčata z plechovky, podle chuti sůl a pepř a nechte 5 minut zhoustnout.
4
Poté vmíchejte hotové scezené špagety, bazalku a balzamikový ocet. Jednotlivé porce podávejte ozdobené bazalkou a parmazánem.