1
Nadrobno nasekejte žaludky a vidličkou rozmačkejte salsicciu, dejte na pánev bez oleje a smažte asi 10 minut.
2
V misce vidličkou rozmačkejte gorgonzolu a přidejte mléko, rozmíchejte na kaši, kterou přilijete do pánve s masem.
3
Mezitím ve vroucí vodě uvařte špagety al dente přendejte je do pánve s hotovou omáčkou. Pokud se vám omáčka bude zdát příliš hustá, můžete ji ještě naředit mlékem.
1
Nadrobno nasekejte žaludky a vidličkou rozmačkejte salsicciu, dejte na pánev bez oleje a smažte asi 10 minut.
2
V misce vidličkou rozmačkejte gorgonzolu a přidejte mléko, rozmíchejte na kaši, kterou přilijete do pánve s masem.
3
Mezitím ve vroucí vodě uvařte špagety al dente přendejte je do pánve s hotovou omáčkou. Pokud se vám omáčka bude zdát příliš hustá, můžete ji ještě naředit mlékem.