1
Bazalku, česnek, mandle a parmazán pomocí tyčového mixéru rozmixujte, přidejte citronovou šťávu, olej a mixujte dohladka.
2
Těstoviny uvařte v osolené vodě podle návodu na obalu al dente.
3
Pesto smíchejte v míse s ricottou, podle potřeby nařeďte pár lžícemi vody z těstovin.
4
Těstoviny sceďte a promíchejte s ricottovou směsí.
5
Rozdělte na talíře a podávejte ozdobené parmazánem a bazalkou, s klínky citronu.
1
Bazalku, česnek, mandle a parmazán pomocí tyčového mixéru rozmixujte, přidejte citronovou šťávu, olej a mixujte dohladka.
2
Těstoviny uvařte v osolené vodě podle návodu na obalu al dente.
3
Pesto smíchejte v míse s ricottou, podle potřeby nařeďte pár lžícemi vody z těstovin.
4
Těstoviny sceďte a promíchejte s ricottovou směsí.
5
Rozdělte na talíře a podávejte ozdobené parmazánem a bazalkou, s klínky citronu.