1
Bazalku, česnek, pinie, parmazán, polovinu olivového oleje a sůl rozmixujte dohladka.
2
Poté přilijte zbylý olej a už jen lehce promíchejte.
3
Těstoviny uvařte al dente.
4
Mezitím nasucho opražte mandle.
5
Hotové těstoviny smíchejte s pestem.
6
Před podáváním opepřete, posypte mandlemi, případně parmazánem a čerstvou bazalkou.
1
Bazalku, česnek, pinie, parmazán, polovinu olivového oleje a sůl rozmixujte dohladka.
2
Poté přilijte zbylý olej a už jen lehce promíchejte.
3
Těstoviny uvařte al dente.
4
Mezitím nasucho opražte mandle.
5
Hotové těstoviny smíchejte s pestem.
6
Před podáváním opepřete, posypte mandlemi, případně parmazánem a čerstvou bazalkou.