Segedín je klasikou českých restaurací, s naším receptem si ho jednoduše připravíte jednoduše i u vás doma. Vyzkoušejte i zdravější varianty české klasiky.
Snadné
46-60 minut
0/5
Česká
Recepty na každý den
Hlavní chod
Ingredience
Složení
5 porcí
Vepřová plec 1 kg
Olej slunečnicový 4 plž
Mouka hladká 3 plž
Cibule 1 ks
Paprika mletá sladká 3 plž
Rajský protlak 1 plž
Vývar 200 ml
Kmín celý 1 člž
Zelí kysané 400 g
Sůl
Zakysaná smetana 1 ks
Cukr krupicový
Bobkový list 1 ks
Pepř
Vepřová plec 1 kg
Olej slunečnicový 4 plž
Mouka hladká 3 plž
Cibule 1 ks
Paprika mletá sladká 3 plž
Rajský protlak 1 plž
Vývar 200 ml
Kmín celý 1 člž
Zelí kysané 400 g
Sůl
Zakysaná smetana 1 ks
Cukr krupicový
Bobkový list 1 ks
Pepř
Alergeny
Mléko a výrobky z něj
Obiloviny obsahující lepek
Uložte si ingredience pro váš další nákup
Využijte k tomu funkci Nákupní seznam v aplikaci Můj Albert, kterou už využívá více něž 2 miliony spokojených zákazníků. Díky aplikaci navíc máte jistotu, že ušetříte vždy nejvíc!