Přeskočit
Albert logoAlbert logo

Vítejte!

Můj profil
Menu
LETÁKYRECEPTY
MŮJ ALBERT
ReceptySnadný pivní hamburger
Albert logoAlbert logo
  • Snadný pivní hamburger

Snadný pivní hamburger

Snadný pivní hamburger
Velmi snadné
16-30 minut
0/5
Grilování
Hlavní chod

Ingredience

Složení
1 porcí
  • Česnek 2 strouž.
  • Mleté maso hovězí 500 g
  • Worcesterová omáčka 2 plž
  • Pivo světlé 80 ml
  • Sůl
  • Pepř
  • Slanina plátková 4 plát.
  • Olej olivový 3 plž
  • Rukola 1 hrs.
  • Cibule 1/2 ks
  • Červená řepa 2 ks
  • Cheddar plátky 4 plát.
  • Vejce 4 ks
  • Hamburgerová bulka 4 ks
  • Rajče 1 ks
  • Omáčka rajčatová
  • Majonéza
  • Česnek 2 strouž.
  • Mleté maso hovězí 500 g
  • Worcesterová omáčka 2 plž
  • Pivo světlé 80 ml
  • Sůl
  • Pepř
  • Slanina plátková 4 plát.
  • Olej olivový 3 plž
  • Rukola 1 hrs.
  • Cibule 1/2 ks
  • Červená řepa 2 ks
  • Cheddar plátky 4 plát.
  • Vejce 4 ks
  • Hamburgerová bulka 4 ks
  • Rajče 1 ks

Příprava

1
Maso dobře promíchejte s česnekem, worchesterem a pivem. Rozdělte ho na 4 díly a vytvarujte burgery.
2
Na středním plameni rozehřejte v grilovací pánvi 1 lžíci oleje a opečte burgery z obou stran. Zatímco se pečou, v jiné pánvi rozpalte další lžíci oleje a opečte na něm dozlatova cibuli a slaninu. Přesuňte na kuchyňskou utěrku a nechte odkapat přebytečný tuk. Pánev vytřete, dejte do ní poslední lžíci oleje, rozklepněte vejce a upečte volská oka.
3
Na každou rozpůlenou housku položte pár rukolových lístků, 2 plátky červené řepy, burger, sýr, slaninu, cibulku, rajče. Navrch položte volské oko. Pokapejte rajčatovou omáčkou, případně majonézou a přiklopte vrškem housky.
1
Maso dobře promíchejte s česnekem, worchesterem a pivem. Rozdělte ho na 4 díly a vytvarujte burgery.
2
Na středním plameni rozehřejte v grilovací pánvi 1 lžíci oleje a opečte burgery z obou stran. Zatímco se pečou, v jiné pánvi rozpalte další lžíci oleje a opečte na něm dozlatova cibuli a slaninu. Přesuňte na kuchyňskou utěrku a nechte odkapat přebytečný tuk. Pánev vytřete, dejte do ní poslední lžíci oleje, rozklepněte vejce a upečte volská oka.
3
Na každou rozpůlenou housku položte pár rukolových lístků, 2 plátky červené řepy, burger, sýr, slaninu, cibulku, rajče. Navrch položte volské oko. Pokapejte rajčatovou omáčkou, případně majonézou a přiklopte vrškem housky.

Hodnocení

Nehodnoceno
Pomohl vám recept?
Ohodnoťte jak vám chutnal
Uložte si ingredience pro váš další nákup
Využijte k tomu funkci Nákupní seznam v aplikaci Můj Albert, kterou už využívá více něž 2 miliony spokojených zákazníků. Díky aplikaci navíc máte jistotu, že ušetříte vždy nejvíc!

Aktuální letáky

Prolistujte si aktuální letákovou nabídku plnou akčních cen.

Platný ještě 2 dny

Od 29.10.2024 do 05.11.2024

Platný ještě 16 dní

Od 29.10.2024 do 19.11.2024

Platný ještě 2 dny

Od 29.10.2024 do 05.11.2024

Platný ještě 2 dny

Od 23.10.2024 do 05.11.2024

Platný ještě 16 dní

Od 29.10.2024 do 19.11.2024

Prohlížet letáky

Legenda zkratek

 kus ks   špetka špet. 
 lžíce plž  svazek svaz.
 lžička člž  plátek plát.
 hrst hrs.  hrnek hrn.
 stroužek strouž.   řapík řap. 
  snítka snít.   kopeček kop. 

 

Našli jste v receptu chybu či nesrovnalost? Napište nám ji na info@albert.cz a my recept vyladíme.

ZÁLEŽÍ NÁM NA TOM, ABYSTE JEDLI LÉPE

V Albertu víme, že lepší jídlo vede k lepšímu životu.