1
Cibuli pokrájejte na osminky. Na pánvi rozehřejte trochu oleje a cibuli pomalu restujte dotmava. Přidejte cukr, nechte zkaramelizovat, přidejte balsamiko, osolte a ještě chvíli provařte, aby se tekutina zredukovala.
2
Papriky očistěte, nakrájejte na osm plátků a dejte je na gril – paprika by měla změknout a chytit barvu. Avokádo zbavte pecky a slupky a nakrájejte na plátky. Čedar nastrouhejte.
3
Mleté maso osolte, opepřete, dobře promíchejte a vytvarujte čtyři burgery. Burgery grilujte tak, aby uvnitř zůstaly šťavnaté, z každé strany postačí pár minut. Krátce před dokončením je posypte sýrem, aby se rozpustil. Housky rozkrojte a opečte.
4
Sestavte burger: na spodní část housky dejte karamelizovanou cibuli, na ni maso, pak pár plátků avokáda a pečených paprik, přiklopte vrchní částí housky.
1
Cibuli pokrájejte na osminky. Na pánvi rozehřejte trochu oleje a cibuli pomalu restujte dotmava. Přidejte cukr, nechte zkaramelizovat, přidejte balsamiko, osolte a ještě chvíli provařte, aby se tekutina zredukovala.
2
Papriky očistěte, nakrájejte na osm plátků a dejte je na gril – paprika by měla změknout a chytit barvu. Avokádo zbavte pecky a slupky a nakrájejte na plátky. Čedar nastrouhejte.
3
Mleté maso osolte, opepřete, dobře promíchejte a vytvarujte čtyři burgery. Burgery grilujte tak, aby uvnitř zůstaly šťavnaté, z každé strany postačí pár minut. Krátce před dokončením je posypte sýrem, aby se rozpustil. Housky rozkrojte a opečte.
4
Sestavte burger: na spodní část housky dejte karamelizovanou cibuli, na ni maso, pak pár plátků avokáda a pečených paprik, přiklopte vrchní částí housky.