1
Rybu omyjte a osušte papírovou utěrkou. Ostrým nožem rybu nařízněte na okraji hlavy a poté pokračujte podél páteřní kosti směrem od hlavy k ocasu. Filet oddělte od ryby a pokračujte na druhé straně. Pinzetou nebo vidličkou rybu zbavte kostí. Maso nařízněte na užší straně filetu, pevně uchopte za kůži a postupným seřezáváním maso oddělte od kůže. Opláchněte pod studenou vodou, osušte a pokrájejte na větší kousky. Maso vložte do misky se šťávou z 1 citronu, kořením se směsí soli a chilli paprik a nadrobno posekaným koprem a petrželkou. Nechte marinovat alespoň 15 minut v lednici.
2
Mezitím avokáda rozpulte, zbavte pecek, vyloupněte a nakrájejte. První avokádo rozmíchejte v misce se 125 g smetanového sýra, solí, pepřem a šťávou z půlky citronu. Druhé avokádo pokrájejte na plátky.
3
Plátky chleba rozpulte. Namažte je zbylým smetanovým sýrem, avokádovou pomazánkou, poklaďte plátky ryby, avokáda, kolečky oloupané cibule, čtvrtinou natvrdo uvařeného vejce, kapary a snítkami bazalky.
1
Rybu omyjte a osušte papírovou utěrkou. Ostrým nožem rybu nařízněte na okraji hlavy a poté pokračujte podél páteřní kosti směrem od hlavy k ocasu. Filet oddělte od ryby a pokračujte na druhé straně. Pinzetou nebo vidličkou rybu zbavte kostí. Maso nařízněte na užší straně filetu, pevně uchopte za kůži a postupným seřezáváním maso oddělte od kůže. Opláchněte pod studenou vodou, osušte a pokrájejte na větší kousky. Maso vložte do misky se šťávou z 1 citronu, kořením se směsí soli a chilli paprik a nadrobno posekaným koprem a petrželkou. Nechte marinovat alespoň 15 minut v lednici.
2
Mezitím avokáda rozpulte, zbavte pecek, vyloupněte a nakrájejte. První avokádo rozmíchejte v misce se 125 g smetanového sýra, solí, pepřem a šťávou z půlky citronu. Druhé avokádo pokrájejte na plátky.
3
Plátky chleba rozpulte. Namažte je zbylým smetanovým sýrem, avokádovou pomazánkou, poklaďte plátky ryby, avokáda, kolečky oloupané cibule, čtvrtinou natvrdo uvařeného vejce, kapary a snítkami bazalky.