Tradiční velikonoční beránek patří k tradicím českých Velikonoc, stejně jako pomlázka nebo kraslice. Jak ale upéct beránka, po kterém se jen zapráší? Poradíme vám a přidáme tip na zdravější variantu.
Snadné
46-60 minut
0/5
Česká
Velikonoce
Dezert
Ingredience
Složení
8 porcí
Máslo
Vejce 4 ks
Mouka polohrubá 300 g
Cukr krupicový 200 g
Kypřící prášek 1 ks
Smetana ke šlehání 1 ks
Cukr vanilkový 1 ks
Mouka hrubá
Máslo
Vejce 4 ks
Mouka polohrubá 300 g
Cukr krupicový 200 g
Kypřící prášek 1 ks
Smetana ke šlehání 1 ks
Cukr vanilkový 1 ks
Mouka hrubá
Uložte si ingredience pro váš další nákup
Využijte k tomu funkci Nákupní seznam v aplikaci Můj Albert, kterou už využívá více něž 2 miliony spokojených zákazníků. Díky aplikaci navíc máte jistotu, že ušetříte vždy nejvíc!