1
V hrnci přiveďte k varu vodu, osolte ji a vsypte 300 g těstovin tagliatelle. Vařte, dokud nebudou al dente. Uchovejte 50 ml vody z vaření.
2
Ve velké pánvi rozehřejte lžíci másla a orestujte na něm oloupanou, najemno nakrájenou šalotku doměkka. Přidejte 150 g mraženého hrášku, 50 ml vody z těstovin, ½ kostky bujónu a nechte 3–4 minuty provařit.
3
Vmíchejte 150 g mascarpone, ochuťte solí a pepřem podle chuti a 5 minut povařte.
4
Do omáčky vmíchejte natrhaného lososa, lžičku kaparů a uvařené, scezené těstoviny, důkladně promíchejte, nechte prohřát a nakonec bohatě posypte koprem. Nenechte zbylého lososa uplavat do koše!
1
V hrnci přiveďte k varu vodu, osolte ji a vsypte 300 g těstovin tagliatelle. Vařte, dokud nebudou al dente. Uchovejte 50 ml vody z vaření.
2
Ve velké pánvi rozehřejte lžíci másla a orestujte na něm oloupanou, najemno nakrájenou šalotku doměkka. Přidejte 150 g mraženého hrášku, 50 ml vody z těstovin, ½ kostky bujónu a nechte 3–4 minuty provařit.
3
Vmíchejte 150 g mascarpone, ochuťte solí a pepřem podle chuti a 5 minut povařte.
4
Do omáčky vmíchejte natrhaného lososa, lžičku kaparů a uvařené, scezené těstoviny, důkladně promíchejte, nechte prohřát a nakonec bohatě posypte koprem. Nenechte zbylého lososa uplavat do koše!