Kuřátko na paprice je delikatesa české kuchyně. Krémové kuře na paprice je klasika, která nikdy nezklame! Tento recept vás provede jednoduchou přípravou lahodného a jemného pokrmu, kde se šťavnaté kuřecí maso snoubí s bohatou smetanovou omáčkou. Ideální oběd pro celou rodinu, který si zamilujete už při prvním soustu. Podávejte s knedlíky, těstovinami nebo rýží a užijte si dokonalou harmonii chutí.
Snadné
Více než 60 minut
0/5
Česká
Recepty na každý den
Hlavní chod
Ingredience
Složení
4 porce
Cibule 1 ks
Nové koření 3 ks
Bobkový list 1 ks
Tymián sušený
Pepř
Kuře celé 1 ks
Sůl
Vývar kuřecí 500 ml
Mouka hladká 2 plž
Paprika mletá sladká
Smetana ke šlehání 1 ks
Rýže 600 g
Máslo 2 plž
Cibule 1 ks
Nové koření 3 ks
Bobkový list 1 ks
Tymián sušený
Pepř
Kuře celé 1 ks
Sůl
Vývar kuřecí 500 ml
Mouka hladká 2 plž
Paprika mletá sladká
Smetana ke šlehání 1 ks
Rýže 600 g
Máslo 2 plž
Uložte si ingredience pro váš další nákup
Využijte k tomu funkci Nákupní seznam v aplikaci Můj Albert, kterou už využívá více něž 2 miliony spokojených zákazníků. Díky aplikaci navíc máte jistotu, že ušetříte vždy nejvíc!