1
Cibuli nakrájejte nadrobno a osmahněte ji v pánvi s vyšším okrajem na lžíci slunečnicového oleje. Přidejte nahrubo nastrouhanou mrkev, okapané a nakrájené bambusové výhonky. Promíchejte, přidejte jemně nakrouhané zelí a po dalších třech až pěti minutách i mleté maso. Míchejte a vařečkou maso co nejvíc narušujte, abyste se zbavili velkých hrudek. Směs podle chuti osolte a opepřete, přidejte chilli papričku a nechte mírně zchladnout.
2
Rýžový papír namočte do teplé vody a nechte jej podle návodu na obalu změknout, obvykle to trvá dvě minuty. Pak papír přeneste na utěrku, na každé kolo dejte část směsi z pánve, stočte do závitku, konce promáčkněte dovnitř a smažte ve vyšší vrstvě oleje. Podávejte se sladkou chilli omáčkou nebo chilli-ananasovou omáčkou.