1
Všechny ingredience na karamelovou omáčku dejte do rendlíku a na středním plameni čtyři až pět minut zahřívejte, abyste získali hladkou směs.
2
Do mísy přesypte hladkou mouku, prášek do pečiva a jedlou sodu. Přilijte sodovku či perlivou vodu a vymíchejte do hladkého těstíčka
3
Do hlubokých talířů nasypte mouku a kokos na obalování.
4
Olej rozpalte na středním plameni, banány pokrájejte na silnější špalíky a postupně je obalujte nejprve v mouce, pak v těstíčku a nakonec ve strouhaném kokosu. Smažte je ve vysoké vrstvě oleje jednu až dvě minuty, nebo dokud nezezlátnou.
5
Nechte okapat na talíři vyloženém kuchyňským papírem. Podávejte s karamelovou omáčkou a pocukrované.
1
Všechny ingredience na karamelovou omáčku dejte do rendlíku a na středním plameni čtyři až pět minut zahřívejte, abyste získali hladkou směs.
2
Do mísy přesypte hladkou mouku, prášek do pečiva a jedlou sodu. Přilijte sodovku či perlivou vodu a vymíchejte do hladkého těstíčka
3
Do hlubokých talířů nasypte mouku a kokos na obalování.
4
Olej rozpalte na středním plameni, banány pokrájejte na silnější špalíky a postupně je obalujte nejprve v mouce, pak v těstíčku a nakonec ve strouhaném kokosu. Smažte je ve vysoké vrstvě oleje jednu až dvě minuty, nebo dokud nezezlátnou.
5
Nechte okapat na talíři vyloženém kuchyňským papírem. Podávejte s karamelovou omáčkou a pocukrované.