1
Křepelčí maso je opravdu výtečné. Pokud jste ho ještě neochutnali, doporučujeme vám recept na smažené křepelky v těstíčku.
2
Rozpalte pánev s nepřilnavým povrchem, vsypte hrubou mořskou sůl, namletý červený pepř, hvězdičky badyánu a svitek skořice a opékejte 1 až 2 minuty. Poté dejte stranou.
3
Každou křepelku naporcujte na 4 díly a všechny postupně obalte v kukuřičné mouce.
4
Olej rozpalte ve velké pánvi, přidejte kousky křepelek a opékejte je 3 až 5 minut do zlatova a křupava.
5
Pak křepelky dejte do mísy a posypte je ochucenou solí, aby se v ní rovnoměrně obalily.
1
Křepelčí maso je opravdu výtečné. Pokud jste ho ještě neochutnali, doporučujeme vám recept na smažené křepelky v těstíčku.
2
Rozpalte pánev s nepřilnavým povrchem, vsypte hrubou mořskou sůl, namletý červený pepř, hvězdičky badyánu a svitek skořice a opékejte 1 až 2 minuty. Poté dejte stranou.
3
Každou křepelku naporcujte na 4 díly a všechny postupně obalte v kukuřičné mouce.
4
Olej rozpalte ve velké pánvi, přidejte kousky křepelek a opékejte je 3 až 5 minut do zlatova a křupava.
5
Pak křepelky dejte do mísy a posypte je ochucenou solí, aby se v ní rovnoměrně obalily.