Už po generace patří chutně upravený králík na sváteční stůl. Naservírujte na velikonoční tabuli delikátně ochuceného králíka od českého dodavatele z Trhového Štěpánova.
Snadné
Více než 60 minut
0/5
Francouzská
Velikonoce
Hlavní chod
Ingredience
Složení
6 porcí
Máslo 100 g
Králík celý 1 ks
Sůl
Pepř
Olej olivový 4 plž
Česnek 8 strouž.
Mrkev 200 g
Hořčice dijonská 4 plž
Bílé víno 200 ml
Med 1 plž
Smetana ke šlehání 30%-33% 150 ml
Citronová šťáva 15 ml
Rozmarýn čerstvý 2 snít.
Vývar zeleninový 200 ml
Máslo 100 g
Králík celý 1 ks
Sůl
Pepř
Olej olivový 4 plž
Česnek 8 strouž.
Mrkev 200 g
Hořčice dijonská 4 plž
Bílé víno 200 ml
Med 1 plž
Smetana ke šlehání 30%-33% 150 ml
Citronová šťáva 15 ml
Rozmarýn čerstvý 2 snít.
Vývar zeleninový 200 ml
Uložte si ingredience pro váš další nákup
Využijte k tomu funkci Nákupní seznam v aplikaci Můj Albert, kterou už využívá více něž 2 miliony spokojených zákazníků. Díky aplikaci navíc máte jistotu, že ušetříte vždy nejvíc!