1
Troubu rozehřejte na 180 °C. Králíka naporcujte, hřbet stáhněte provázkem, osolte a opepřete.
2
Maso opečte ze všech stran na pánvi na 3 lžících olivového oleje a přendejte ho do zapékací nádoby. Do stejné pánve přidejte 1 lžíci oleje, rozpůlenou paličku česneku a mrkev na špalíčky. Opečte dozlatova a vložte do pekáčku.
3
Do pánve přidejte hořčici, víno, vývar, smetanu, citronovou šťávu a med. Promíchejte a krátce svařte. Směsí přelijte maso v pekáčku. Na povrch nakrájejte máslo a rozložte snítky rozmarýnu. Pekáček přikryjte alobalem a pečte 45 minut. Během pečení přelévejte maso výpekem.
1
Troubu rozehřejte na 180 °C. Králíka naporcujte, hřbet stáhněte provázkem, osolte a opepřete.
2
Maso opečte ze všech stran na pánvi na 3 lžících olivového oleje a přendejte ho do zapékací nádoby. Do stejné pánve přidejte 1 lžíci oleje, rozpůlenou paličku česneku a mrkev na špalíčky. Opečte dozlatova a vložte do pekáčku.
3
Do pánve přidejte hořčici, víno, vývar, smetanu, citronovou šťávu a med. Promíchejte a krátce svařte. Směsí přelijte maso v pekáčku. Na povrch nakrájejte máslo a rozložte snítky rozmarýnu. Pekáček přikryjte alobalem a pečte 45 minut. Během pečení přelévejte maso výpekem.