1
Liči oloupejte, vyndejte pecku a dejte do mixéru společně s 2 hrstmi kostek ledu a ginem. Rozmixujte.
2
Do džbánu dejte očištěné jahody, javorový sirup, skořici, vanilkový extrakt, šťávu z citronu a špetku soli. Použijte barmanské drtítko nebo jiný nástroj na nadrcení ingrediencí, aby se rozvinula chuť a aroma.
3
Nadrťte 2 hrsti ledu společně s čerstvou mátou. Led můžete dát do kuchyňské utěrky a nadrtit paličkou na maso.
4
Koktejl servírujte do 400ml sklenic – rozdělte do nich rovnoměrně směs s liči, jahodovou směs a následně přidejte rozdrcený led s mátou. Nakonec zalijte každou sklenici 100 ml perlivé vody a dozdobte lístkem čerstvé máty.
1
Liči oloupejte, vyndejte pecku a dejte do mixéru společně s 2 hrstmi kostek ledu a ginem. Rozmixujte.
2
Do džbánu dejte očištěné jahody, javorový sirup, skořici, vanilkový extrakt, šťávu z citronu a špetku soli. Použijte barmanské drtítko nebo jiný nástroj na nadrcení ingrediencí, aby se rozvinula chuť a aroma.
3
Nadrťte 2 hrsti ledu společně s čerstvou mátou. Led můžete dát do kuchyňské utěrky a nadrtit paličkou na maso.
4
Koktejl servírujte do 400ml sklenic – rozdělte do nich rovnoměrně směs s liči, jahodovou směs a následně přidejte rozdrcený led s mátou. Nakonec zalijte každou sklenici 100 ml perlivé vody a dozdobte lístkem čerstvé máty.