1
Slávky očistěte a namočte do studené vody na 15 minut, aby se nasákly a propláchly.
2
Ve větším hrnci nebo hluboké pánvi na olivovém oleji krátce opečte prolisovaný česnek se strouhankou, pak zalijte vínem. Pozvolna vařte, dokud se nezredukuje na poloviční množství. Osolte a opepřete.
3
Přidejte propláchnuté slávky a vařte polozakryté, dokud se slávky neotevřou, trvá to cca 5 minut. Přidejte máslo, petržel a můžete servírovat s čerstvou bagetkou.
1
Slávky očistěte a namočte do studené vody na 15 minut, aby se nasákly a propláchly.
2
Ve větším hrnci nebo hluboké pánvi na olivovém oleji krátce opečte prolisovaný česnek se strouhankou, pak zalijte vínem. Pozvolna vařte, dokud se nezredukuje na poloviční množství. Osolte a opepřete.
3
Přidejte propláchnuté slávky a vařte polozakryté, dokud se slávky neotevřou, trvá to cca 5 minut. Přidejte máslo, petržel a můžete servírovat s čerstvou bagetkou.