1
Máte rádi slaný štrúdl? Vyzkoušejte naši variantu s bramborami a klobáskou?
2
Troubu rozpalte na 220 °C.
3
Brambory nakrájejte na malé kostičky.
4
Pórek 3 minuty povařte ve vroucí vodě a pak jej osušte.
5
Obojí smíchejte spolu s křenem, zakysanou smetanou, klobásou a tymiánem. Podle chuti osolte a opepřete.
6
Listové těsto rozválejte, naplňte směsí, zabalte, potřete mlékem a pečte 45 minut při teplotě 180 °C.
1
Máte rádi slaný štrúdl? Vyzkoušejte naši variantu s bramborami a klobáskou?
2
Troubu rozpalte na 220 °C.
3
Brambory nakrájejte na malé kostičky.
4
Pórek 3 minuty povařte ve vroucí vodě a pak jej osušte.
5
Obojí smíchejte spolu s křenem, zakysanou smetanou, klobásou a tymiánem. Podle chuti osolte a opepřete.
6
Listové těsto rozválejte, naplňte směsí, zabalte, potřete mlékem a pečte 45 minut při teplotě 180 °C.