1
Brambory nakrájejte na 2 mm silné plátky.
2
Zakysanou smetanu smíchejte se strouhaným ementálem, muškátovým květem, solí a pepřem.
3
Těsto rozložte na plech o rozměru 40 × 30 cm a propíchejte vidličkou. Rozetřete na něj sýrovou směs a poklaďte plátky brambor.
4
Posypte lístky rozmarýnu a zakapejte rozpuštěným máslem. Pečte na 190 °C 40 minut dozlatova.
5
Nechte vychladnout, krájejte na čtverce a posypte petrželkou.
1
Brambory nakrájejte na 2 mm silné plátky.
2
Zakysanou smetanu smíchejte se strouhaným ementálem, muškátovým květem, solí a pepřem.
3
Těsto rozložte na plech o rozměru 40 × 30 cm a propíchejte vidličkou. Rozetřete na něj sýrovou směs a poklaďte plátky brambor.
4
Posypte lístky rozmarýnu a zakapejte rozpuštěným máslem. Pečte na 190 °C 40 minut dozlatova.
5
Nechte vychladnout, krájejte na čtverce a posypte petrželkou.