Změklé máslo propojte s jemně rozemletými crackery, rozdělte na šest dílů a v každé skleničce vytvořte na dně dobře stlačenou vrstvu a dejte vychladit.
2
Vyšlehejte šlehačku a s ní i obě lučiny.
3
Namočte želatinu do studené vody. V kastrůlku zahřejte rajčatovou passatu na přibližně 40 °C, přidejte cukr a skořici a rozpusťte namočenou želatinu. Do rajčat s želatinou vmíchejte šlehačku s lučinou a plňte do skleniček s připraveným crackerovým těstem. Nechte v lednici ztuhnout alespoň tři hodiny, před podáváním dejte na každou porci lžičku pesta, půlku cherry rajčete a lístek bazalky. Nakonec jemně opepřete.
1
Změklé máslo propojte s jemně rozemletými crackery, rozdělte na šest dílů a v každé skleničce vytvořte na dně dobře stlačenou vrstvu a dejte vychladit.
2
Vyšlehejte šlehačku a s ní i obě lučiny.
3
Namočte želatinu do studené vody. V kastrůlku zahřejte rajčatovou passatu na přibližně 40 °C, přidejte cukr a skořici a rozpusťte namočenou želatinu. Do rajčat s želatinou vmíchejte šlehačku s lučinou a plňte do skleniček s připraveným crackerovým těstem. Nechte v lednici ztuhnout alespoň tři hodiny, před podáváním dejte na každou porci lžičku pesta, půlku cherry rajčete a lístek bazalky. Nakonec jemně opepřete.
Hodnocení
Pomohl vám recept?
Ohodnoťte jak vám chutnal
Uložte si ingredience pro váš další nákup
Využijte k tomu funkci Nákupní seznam v aplikaci Můj Albert, kterou už využívá více něž 2 miliony spokojených zákazníků. Díky aplikaci navíc máte jistotu, že ušetříte vždy nejvíc!