1
Zapékací mísu vymažte máslem. Ve velké míse smíchejte vajíčka, mléko, hořčici, papriku a sůl.
2
Třetinu pokrájených rohlíků rozprostřete na dno mísy, pokryjte polovinou šunky, jarních cibulek a sýru, navrch dejte druhou třetinu rohlíků, přes ně zbylou šunku, cibulky i sýr a navrch zbylé pečivo.
3
Zatlačte do mísy a přelijte vajíčkovou směsí. Přikryté alobalem a zatížené talířem a například plechovkou fazolí dejte přes noc chladit.
4
Troubu předehřejte na 180 °C, zemlbábu vyndejte z lednice a nechte ji 15 minut stát při pokojové teplotě. Pak ji pečte asi hodinu až hodinu a půl.
1
Zapékací mísu vymažte máslem. Ve velké míse smíchejte vajíčka, mléko, hořčici, papriku a sůl.
2
Třetinu pokrájených rohlíků rozprostřete na dno mísy, pokryjte polovinou šunky, jarních cibulek a sýru, navrch dejte druhou třetinu rohlíků, přes ně zbylou šunku, cibulky i sýr a navrch zbylé pečivo.
3
Zatlačte do mísy a přelijte vajíčkovou směsí. Přikryté alobalem a zatížené talířem a například plechovkou fazolí dejte přes noc chladit.
4
Troubu předehřejte na 180 °C, zemlbábu vyndejte z lednice a nechte ji 15 minut stát při pokojové teplotě. Pak ji pečte asi hodinu až hodinu a půl.