1
Hladkou mouku smíchejte se solí a tymiánem. Máslo nakrájejte a poté pomocí rukou spojte s moukou, až vznikne drobenka. Postupně přidávejte vodu, až vytvoříte kompaktní těsto. Zabalte ho do potravinové fólie a dejte na hodinu do lednice.
2
Cibuli nakrájejte na měsíčky, mrkev a žampiony na plátky, řapíkatý celer, kapustu a česnek na kousky.
3
Na másle nejdříve opečte cibuli, mrkev a celer, pak přidejte žampiony, kapustu a česnek. Orestujte dozlatova.
4
Rozmíchejte vývar s moukou, solí, pepřem. Pomalu přelijte přes zeleninu. Pak přidejte kuřecí maso natrhané na nudličky a oregano.
5
Troubu předehřejte na 200 °C. Těsto rozválejte na pomoučeném pečicím papíru do kruhu o průměru 15 cm a výšce 0,5 cm. Přesuňte na plech.
6
Náplň navrstvěte na střed těsta a okraje přehněte přes náplň. Pečte dozlatova asi 30 minut. Před krájením nechte chvíli odpočinout. Ozdobte čerstvou petrželkou.
1
Hladkou mouku smíchejte se solí a tymiánem. Máslo nakrájejte a poté pomocí rukou spojte s moukou, až vznikne drobenka. Postupně přidávejte vodu, až vytvoříte kompaktní těsto. Zabalte ho do potravinové fólie a dejte na hodinu do lednice.
2
Cibuli nakrájejte na měsíčky, mrkev a žampiony na plátky, řapíkatý celer, kapustu a česnek na kousky.
3
Na másle nejdříve opečte cibuli, mrkev a celer, pak přidejte žampiony, kapustu a česnek. Orestujte dozlatova.
4
Rozmíchejte vývar s moukou, solí, pepřem. Pomalu přelijte přes zeleninu. Pak přidejte kuřecí maso natrhané na nudličky a oregano.
5
Troubu předehřejte na 200 °C. Těsto rozválejte na pomoučeném pečicím papíru do kruhu o průměru 15 cm a výšce 0,5 cm. Přesuňte na plech.
6
Náplň navrstvěte na střed těsta a okraje přehněte přes náplň. Pečte dozlatova asi 30 minut. Před krájením nechte chvíli odpočinout. Ozdobte čerstvou petrželkou.