1
Do větší pánve vlijte připravený vývar, nadrobno nakrájený zázvor, česnek, rýžový ocet a cukr. Dobře promíchejte a vložte plátky masa.
2
Přiveďte k varu, pánev zakryjte pokličkou a vařte na mírném ohni přibližně 2 hodiny.
3
Poté maso vyjměte a na prkénku pokrájejte na malé kousky.
4
V malé misce smíchejte všechny ingredience potřebné na marinádu.
5
V čisté pánvi rozehřejte pár kapek olivového oleje. Přidejte nakrájené maso, sůl, pepř a smažte při vysoké teplotě, dokud maso nezačne chytat zlatohnědou barvu.
6
Na maso nalijte marinádu a za občasného míchání pokračujte ve vaření, dokud maso nezačne nabírat tmavou barvu a lepit se.
1
Do větší pánve vlijte připravený vývar, nadrobno nakrájený zázvor, česnek, rýžový ocet a cukr. Dobře promíchejte a vložte plátky masa.
2
Přiveďte k varu, pánev zakryjte pokličkou a vařte na mírném ohni přibližně 2 hodiny.
3
Poté maso vyjměte a na prkénku pokrájejte na malé kousky.
4
V malé misce smíchejte všechny ingredience potřebné na marinádu.
5
V čisté pánvi rozehřejte pár kapek olivového oleje. Přidejte nakrájené maso, sůl, pepř a smažte při vysoké teplotě, dokud maso nezačne chytat zlatohnědou barvu.
6
Na maso nalijte marinádu a za občasného míchání pokračujte ve vaření, dokud maso nezačne nabírat tmavou barvu a lepit se.