Přeskočit
Albert logoAlbert logo

Vítejte!

Můj profil
Menu
LETÁKYRECEPTY
MŮJ ALBERT
ReceptySladkokyselé soté z vepřového boku
Albert logoAlbert logo
  • Sladkokyselé soté z vepřového boku

Sladkokyselé soté z vepřového boku

Sladkokyselé soté z vepřového boku
Snadné
0-15 minut
0/5
Hlavní chod

Ingredience

Složení
4 porce
  • Vepřový bůček bez kosti v celku 1 kg
  • Česnek 3 strouž.
  • Rýžový ocet 1 plž
  • Vývar kuřecí 1 l
  • Cukr třtinový 3 plž
  • Olej olivový 2 plž
  • Sůl
  • Zázvor 10 cm
  • Pepř
  • Chilli paprička 1 ks
  • Med 2 plž
  • Citronová tráva 1 člž
  • Sojová omáčka 3 plž
  • Vepřový bůček bez kosti v celku 1 kg
  • Česnek 3 strouž.
  • Rýžový ocet 1 plž
  • Vývar kuřecí 1 l
  • Cukr třtinový 3 plž
  • Olej olivový 2 plž
  • Sůl
  • Zázvor 10 cm
  • Pepř
  • Chilli paprička 1 ks
  • Med 2 plž
  • Citronová tráva 1 člž
  • Sojová omáčka 3 plž

Příprava

1
Do větší pánve vlijte připravený vývar, nadrobno nakrájený zázvor, česnek, rýžový ocet a cukr. Dobře promíchejte a vložte plátky masa.
2
Přiveďte k varu, pánev zakryjte pokličkou a vařte na mírném ohni přibližně 2 hodiny.
3
Poté maso vyjměte a na prkénku pokrájejte na malé kousky.
4
V malé misce smíchejte všechny ingredience potřebné na marinádu.
5
V čisté pánvi rozehřejte pár kapek olivového oleje. Přidejte nakrájené maso, sůl, pepř a smažte při vysoké teplotě, dokud maso nezačne chytat zlatohnědou barvu.
6
Na maso nalijte marinádu a za občasného míchání pokračujte ve vaření, dokud maso nezačne nabírat tmavou barvu a lepit se.
1
Do větší pánve vlijte připravený vývar, nadrobno nakrájený zázvor, česnek, rýžový ocet a cukr. Dobře promíchejte a vložte plátky masa.
2
Přiveďte k varu, pánev zakryjte pokličkou a vařte na mírném ohni přibližně 2 hodiny.
3
Poté maso vyjměte a na prkénku pokrájejte na malé kousky.
4
V malé misce smíchejte všechny ingredience potřebné na marinádu.
5
V čisté pánvi rozehřejte pár kapek olivového oleje. Přidejte nakrájené maso, sůl, pepř a smažte při vysoké teplotě, dokud maso nezačne chytat zlatohnědou barvu.
6
Na maso nalijte marinádu a za občasného míchání pokračujte ve vaření, dokud maso nezačne nabírat tmavou barvu a lepit se.

Hodnocení

Nehodnoceno
Pomohl vám recept?
Ohodnoťte jak vám chutnal
Uložte si ingredience pro váš další nákup
Využijte k tomu funkci Nákupní seznam v aplikaci Můj Albert, kterou už využívá více něž 2 miliony spokojených zákazníků. Díky aplikaci navíc máte jistotu, že ušetříte vždy nejvíc!

Aktuální letáky

Prolistujte si aktuální letákovou nabídku plnou akčních cen.

Platný ještě 7 dní

Od 13.11.2024 do 19.11.2024

Platný ještě 7 dní

Od 29.10.2024 do 19.11.2024

Platný ještě 49 dní

Od 13.11.2024 do 31.12.2024

Platný ještě 7 dní

Od 13.11.2024 do 19.11.2024

Platný ještě 7 dní

Od 29.10.2024 do 19.11.2024

Platný ještě 21 dní

Od 13.11.2024 do 03.12.2024

Platný ještě 49 dní

Od 13.11.2024 do 31.12.2024

Prohlížet letáky

Legenda zkratek

 kus ks   špetka špet. 
 lžíce plž  svazek svaz.
 lžička člž  plátek plát.
 hrst hrs.  hrnek hrn.
 stroužek strouž.   řapík řap. 
  snítka snít.   kopeček kop. 

 

Našli jste v receptu chybu či nesrovnalost? Napište nám ji na info@albert.cz a my recept vyladíme.