1
Omyjte a očistěte maso. Křídla vložte do hrnce do osolené vroucí vody na 15 minut. Maso pak vyjměte z hrnce a dobře osušte papírovou utěrkou, aby na něm nezbývala přebytečná voda. Pak křídla osolte, opepřete, přidejte grilovací koření a obalte ve škrobu.
2
Do rendlíku dejte slunečnicový olej, sójovou omáčku, šťávu z 1⁄2 citronu, kečup, med, chilli, zázvor, 10 g cukru, vodu a lžičku sezamového oleje. Přiveďte k varu a pak nechte na mírném plameni zredukovat do zhoustnutí.
3
Řepkový olej nalijte do hrnce do vyšší vrstvy, aby vám vznikla lázeň na smažení. Rozpalte olej, přidejte křídla a smažte zhruba 6 minut. Pak po jednom křídla vyndejte kleštěmi a položte na plech opatřený papírovými ubrousky.
4
Křídla potřete připravenou omáčkou ze všech stran.
5
Salátovou okurku omyjte a nakrájejte na tenká kolečka. Chilli papričku rozpulte, zbavte semínek a nasekejte na drobné kostičky. V mističce smíchejte zbylý cukr, vodu, šťávu z citronu a sezamový olej. Směsí přelijte okurky, posypte semínky a promíchejte.
1
Omyjte a očistěte maso. Křídla vložte do hrnce do osolené vroucí vody na 15 minut. Maso pak vyjměte z hrnce a dobře osušte papírovou utěrkou, aby na něm nezbývala přebytečná voda. Pak křídla osolte, opepřete, přidejte grilovací koření a obalte ve škrobu.
2
Do rendlíku dejte slunečnicový olej, sójovou omáčku, šťávu z 1⁄2 citronu, kečup, med, chilli, zázvor, 10 g cukru, vodu a lžičku sezamového oleje. Přiveďte k varu a pak nechte na mírném plameni zredukovat do zhoustnutí.
3
Řepkový olej nalijte do hrnce do vyšší vrstvy, aby vám vznikla lázeň na smažení. Rozpalte olej, přidejte křídla a smažte zhruba 6 minut. Pak po jednom křídla vyndejte kleštěmi a položte na plech opatřený papírovými ubrousky.
4
Křídla potřete připravenou omáčkou ze všech stran.
5
Salátovou okurku omyjte a nakrájejte na tenká kolečka. Chilli papričku rozpulte, zbavte semínek a nasekejte na drobné kostičky. V mističce smíchejte zbylý cukr, vodu, šťávu z citronu a sezamový olej. Směsí přelijte okurky, posypte semínky a promíchejte.