Želatinu v kastrůlku zalijte lžící mléka a nechte nabobtnat. Pak přimíchejte zbývající mléko a podle návodu na obalu želatiny povařte. Pak stáhněte z ohně a vmíchejte granko. Nechte vychladnout na pokojovou teplotu.
2
Ušlehejte smetanu a šlehačku postupně vmíchejte do kakaové směsi. Připravené bláto rozdělte do šesti například zavařovacích sklenic o objemu 250 ml a nechte v lednici aspoň dvě hodiny zatuhnout. Před podáváním postrouhejte čokoládou a ozdobte mátou.
1
Želatinu v kastrůlku zalijte lžící mléka a nechte nabobtnat. Pak přimíchejte zbývající mléko a podle návodu na obalu želatiny povařte. Pak stáhněte z ohně a vmíchejte granko. Nechte vychladnout na pokojovou teplotu.
2
Ušlehejte smetanu a šlehačku postupně vmíchejte do kakaové směsi. Připravené bláto rozdělte do šesti například zavařovacích sklenic o objemu 250 ml a nechte v lednici aspoň dvě hodiny zatuhnout. Před podáváním postrouhejte čokoládou a ozdobte mátou.
Hodnocení
Nehodnoceno
Pomohl vám recept?
Ohodnoťte jak vám chutnal
Uložte si ingredience pro váš další nákup
Využijte k tomu funkci Nákupní seznam v aplikaci Můj Albert, kterou už využívá více něž 2 miliony spokojených zákazníků. Díky aplikaci navíc máte jistotu, že ušetříte vždy nejvíc!