1
Tvaroh, pomerančovou kůru, lžíci cukru a sultánky smíchejte v míse a odložte.
2
Žloutky promíchejte se zbylým cukrem a mlékem.
3
Bílky našlehejte dotuha ručním elektrickým šlehačem.
4
Máslo rozehřejte v pánvi.
5
Našlehané žloutky s mlékem opatrně přidejte k bílkům.
6
Čtvrtinu vzniklé směsi nalijte do pánve a opékejte ji 2–3 minuty.
7
Navrch dejte čtvrtinu ochuceného tvarohu a opékejte další 2 minuty.
8
Přehněte do půlkola a vyjměte z pánve.
9
Postup zopakujte ještě třikrát.
1
Tvaroh, pomerančovou kůru, lžíci cukru a sultánky smíchejte v míse a odložte.
2
Žloutky promíchejte se zbylým cukrem a mlékem.
3
Bílky našlehejte dotuha ručním elektrickým šlehačem.
4
Máslo rozehřejte v pánvi.
5
Našlehané žloutky s mlékem opatrně přidejte k bílkům.
6
Čtvrtinu vzniklé směsi nalijte do pánve a opékejte ji 2–3 minuty.
7
Navrch dejte čtvrtinu ochuceného tvarohu a opékejte další 2 minuty.
8
Přehněte do půlkola a vyjměte z pánve.
9
Postup zopakujte ještě třikrát.