1
Vydlabejte zrníčka granátového jablka do misky a dejte je stranou.
2
V robotu ušlehejte bílky do pěny a pak postupně zašlehávejte po lžících 120 g cukru na hladký lesklý sníh, který bude držet tvar. Na plech vyložený pečicím papírem lžící přendejte sníh v podobě 5 placiček o tloušťce 1 cm, od největší po nejmenší.
3
Nejmenší placičce můžete ponechat hezkou špičku, aby vytvořila vrchol stromku.
4
Pavlovu vložte do trouby předehřáté na 110 °C a pečte 70 minut. To, že máte hotovo, poznáte tak, že pusinky půjdou odloupnout od papíru. Po upečení nechte pusinky zcela vychladnout.
5
Do misky dejte mascarpone, smetanu, zbytek cukru a lehce prošlehejte na hladký krém.
6
Spodní největší pusinku přendejte na talíř nebo jiný podklad, na kterém budete chtít pavlovu podávat. Krém rozdělte na 4 části. Střídejte vrstvy pusinek a vrstvy krému, až postavíte celý strom.
7
Nakonec vrstvy krému ozdobte vyloupanými zrníčky granátového jablka. Pavlovu ihned podávejte, aby byla čerstvá a strom zůstal krásně pohromadě.
1
Vydlabejte zrníčka granátového jablka do misky a dejte je stranou.
2
V robotu ušlehejte bílky do pěny a pak postupně zašlehávejte po lžících 120 g cukru na hladký lesklý sníh, který bude držet tvar. Na plech vyložený pečicím papírem lžící přendejte sníh v podobě 5 placiček o tloušťce 1 cm, od největší po nejmenší.
3
Nejmenší placičce můžete ponechat hezkou špičku, aby vytvořila vrchol stromku.
4
Pavlovu vložte do trouby předehřáté na 110 °C a pečte 70 minut. To, že máte hotovo, poznáte tak, že pusinky půjdou odloupnout od papíru. Po upečení nechte pusinky zcela vychladnout.
5
Do misky dejte mascarpone, smetanu, zbytek cukru a lehce prošlehejte na hladký krém.
6
Spodní největší pusinku přendejte na talíř nebo jiný podklad, na kterém budete chtít pavlovu podávat. Krém rozdělte na 4 části. Střídejte vrstvy pusinek a vrstvy krému, až postavíte celý strom.
7
Nakonec vrstvy krému ozdobte vyloupanými zrníčky granátového jablka. Pavlovu ihned podávejte, aby byla čerstvá a strom zůstal krásně pohromadě.