1
V mixéru rozemelte 250 g piškotů. Smíchejte je v míse spolu se lžící mleté kávy Perla Firenze, 2 lžícemi kakaa, 200 g změklého másla, 4 lžícemi rumu a 100 g moučkového cukru. Vypracujte na hladké těsto.
2
Těsto rozdělte na 24 kusů a vytvarujte oválky v podobě zrn. Podélně do oválků vtiskněte špejli a vytvarujte zrno. Zrnka přendejte na plech a dejte na chvíli odpočinout do lednice.
3
Rozdělte 300 g marcipánu na 24 stejně velkých porcí a vyválejte dotenka. Zrnka marcipánem hezky pevně obalte.
4
Nad vodní lázní v žáruvzdorné misce rozpusťte 100 g čokolády spolu s 30 g rostlinného tuku na hladkou lesklou polevu. Postupně v polevě máčejte zrna a dejte je okapat na mřížku. Zrna uchovávejte v lednici.
5
Pozor, kávové dezerty nejsou vhodné pro děti.
1
V mixéru rozemelte 250 g piškotů. Smíchejte je v míse spolu se lžící mleté kávy Perla Firenze, 2 lžícemi kakaa, 200 g změklého másla, 4 lžícemi rumu a 100 g moučkového cukru. Vypracujte na hladké těsto.
2
Těsto rozdělte na 24 kusů a vytvarujte oválky v podobě zrn. Podélně do oválků vtiskněte špejli a vytvarujte zrno. Zrnka přendejte na plech a dejte na chvíli odpočinout do lednice.
3
Rozdělte 300 g marcipánu na 24 stejně velkých porcí a vyválejte dotenka. Zrnka marcipánem hezky pevně obalte.
4
Nad vodní lázní v žáruvzdorné misce rozpusťte 100 g čokolády spolu s 30 g rostlinného tuku na hladkou lesklou polevu. Postupně v polevě máčejte zrna a dejte je okapat na mřížku. Zrna uchovávejte v lednici.
5
Pozor, kávové dezerty nejsou vhodné pro děti.