Přeskočit
Albert logoAlbert logo

Vítejte!

Můj profil
Menu
LETÁKYRECEPTY
MŮJ ALBERT
ReceptySkořicové lívance
Albert logoAlbert logo
  • Skořicové lívance

Skořicové lívance

Skořicové lívance
Velmi snadné
0-15 minut
4/5
Hlavní chod

Ingredience

Složení
1 porcí
  • Mouka z quinoi 120 g
  • Kypřící prášek 2 člž
  • Cukr krupicový 2 plž
  • Skořice mletá 2 člž
  • Vejce 1 ks
  • Mléko 180 ml
  • Vanilkový extrakt 1 plž
  • Sůl
  • Olej slunečnicový 1 plž
  • Mouka z quinoi 120 g
  • Kypřící prášek 2 člž
  • Cukr krupicový 2 plž
  • Skořice mletá 2 člž
  • Vejce 1 ks
  • Mléko 180 ml
  • Vanilkový extrakt 1 plž
  • Sůl
  • Olej slunečnicový 1 plž

Příprava

1
V míse smíchejte vločky s moukami a cukrem, do směsi rozdrobte droždí, přilijte vejce prošlehaná v mléku, promíchejte a nechte aspoň půl hodiny kynout na teplém místě.
2
Pánev nebo lívanečník vytřete tukem a opékejte lívance.
3
Podávejte je s rybízovým džemem nebo se skořicovým cukrem, anebo zakysanou smetanou s borůvkami.
1
V míse smíchejte vločky s moukami a cukrem, do směsi rozdrobte droždí, přilijte vejce prošlehaná v mléku, promíchejte a nechte aspoň půl hodiny kynout na teplém místě.
2
Pánev nebo lívanečník vytřete tukem a opékejte lívance.
3
Podávejte je s rybízovým džemem nebo se skořicovým cukrem, anebo zakysanou smetanou s borůvkami.

Hodnocení

Pomohl vám recept?
Ohodnoťte jak vám chutnal
Uložte si ingredience pro váš další nákup
Využijte k tomu funkci Nákupní seznam v aplikaci Můj Albert, kterou už využívá více něž 2 miliony spokojených zákazníků. Díky aplikaci navíc máte jistotu, že ušetříte vždy nejvíc!

Aktuální letáky

Prolistujte si aktuální letákovou nabídku plnou akčních cen.

Platný ještě 6 dní

Od 09.10.2024 do 15.10.2024

Platný ještě 13 dní

Od 09.10.2024 do 22.10.2024

Platný ještě 6 dní

Od 09.10.2024 do 15.10.2024

Prohlížet letáky

Legenda zkratek

 kus ks   špetka špet. 
 lžíce plž  svazek svaz.
 lžička člž  plátek plát.
 hrst hrs.  hrnek hrn.
 stroužek strouž.   řapík řap. 
  snítka snít.   kopeček kop. 

 

Našli jste v receptu chybu či nesrovnalost? Napište nám ji na info@albert.cz a my recept vyladíme.