Když se tahle staročeská polévka udělá opravdu poctivě, je to dobrota i pastva pro oči. V našem receptu proto najdete návod na silný vývar i postup pro přípravu klasické zavářky, aby byla co nejnadýchanější.
Velmi snadné
Více než 60 minut
0/5
Bez laktózy
Polévka
Ingredience
Složení
6 porcí
Mrkev 2 ks
Hovězí polévková směs 600 g
Petržel 1 ks
Cibule 1 ks
Celer 1/2 ks
Pepř celý 5 ks
Sůl
Nové koření mleté 2 člž
Vejce 2 ks
Krupice 8 plž
Mrkev 2 ks
Hovězí polévková směs 600 g
Petržel 1 ks
Cibule 1 ks
Celer 1/2 ks
Pepř celý 5 ks
Sůl
Nové koření mleté 2 člž
Vejce 2 ks
Krupice 8 plž
Uložte si ingredience pro váš další nákup
Využijte k tomu funkci Nákupní seznam v aplikaci Můj Albert, kterou už využívá více něž 2 miliony spokojených zákazníků. Díky aplikaci navíc máte jistotu, že ušetříte vždy nejvíc!