1
Kuřecí maso a papriku nakrájejte na kostky.
2
V misce promíchejte 3 lžíce oleje, jogurt, šťávu z citronu, rozmělněný česnek, rajčatové pyré a koření. Osolte a opepřete. Maso naložte do vzniklé marinády a nechte alespoň 30 minut v chladu marinovat.
3
Odleželé maso napichujte na špejle střídavě s paprikou.
4
Rozpalte grilovací nebo klasickou pánev a na troše oleje ogrilujte špízy ze všech stran.
5
Kebab servírujte s hummusem přelitým olivovým olejem, posypaným červenou paprikou s pita chleby, olivami, zeleninou a petrželkou.
1
Kuřecí maso a papriku nakrájejte na kostky.
2
V misce promíchejte 3 lžíce oleje, jogurt, šťávu z citronu, rozmělněný česnek, rajčatové pyré a koření. Osolte a opepřete. Maso naložte do vzniklé marinády a nechte alespoň 30 minut v chladu marinovat.
3
Odleželé maso napichujte na špejle střídavě s paprikou.
4
Rozpalte grilovací nebo klasickou pánev a na troše oleje ogrilujte špízy ze všech stran.
5
Kebab servírujte s hummusem přelitým olivovým olejem, posypaným červenou paprikou s pita chleby, olivami, zeleninou a petrželkou.