1
Nejdřív připravte strouhanku. Ve velké pánvi rozehřejte olej, přidejte strouhanku, sůl a pepř a opékejte asi 5 minut dozlatova. Přidejte sýr, citronovou kůru a míchejte ještě 1–2 minuty. Sesypte strouhanku z pánve.
2
Pánvičku dobře vytřete papírovou utěrkou. Vlijte do ní olej, přidejte česnek a nechte zezlátnout. Stáhněte z ohně a vmíchejte petrželku a citronovou šťávu.
3
Uvařte těstoviny podle návodu na obalu. Slijte je, vmíchejte do pánve s olejem. Rozdělte na talíře a ozdobte strouhankou.
1
Nejdřív připravte strouhanku. Ve velké pánvi rozehřejte olej, přidejte strouhanku, sůl a pepř a opékejte asi 5 minut dozlatova. Přidejte sýr, citronovou kůru a míchejte ještě 1–2 minuty. Sesypte strouhanku z pánve.
2
Pánvičku dobře vytřete papírovou utěrkou. Vlijte do ní olej, přidejte česnek a nechte zezlátnout. Stáhněte z ohně a vmíchejte petrželku a citronovou šťávu.
3
Uvařte těstoviny podle návodu na obalu. Slijte je, vmíchejte do pánve s olejem. Rozdělte na talíře a ozdobte strouhankou.