1
Vejce uvařte natvrdo, nechte vychladnout, oloupejte a nakrájejte na kolečka. Okurku umyjte a nakrájejte na tenké plátky.
2
Makrelu zbavte kůže a kostí, maso dejte do mísy a natrhejte ho vidličkou na kousky. Dejte tolik lučiny, abyste získali ideální konzistenci pomazánky. Přidejte nasekanou cibulku. Dochuťte citronovou šťávou, solí a pepřem.
3
Bagetky rozkrojte, namažte pomazánkou, přidejte vejce, okurku, kopr a přiklopte.
1
Vejce uvařte natvrdo, nechte vychladnout, oloupejte a nakrájejte na kolečka. Okurku umyjte a nakrájejte na tenké plátky.
2
Makrelu zbavte kůže a kostí, maso dejte do mísy a natrhejte ho vidličkou na kousky. Dejte tolik lučiny, abyste získali ideální konzistenci pomazánky. Přidejte nasekanou cibulku. Dochuťte citronovou šťávou, solí a pepřem.
3
Bagetky rozkrojte, namažte pomazánkou, přidejte vejce, okurku, kopr a přiklopte.