1
Trhané maso připravte podle návodu na obalu. Poté je natrhejte vidličkami na vlákna.
2
Zelí nastrouhejte a mrkev nakrájejte na nudličky. Zelí s mrkví promíchejte s nasekanou petrželkou, solí, pepřem a octem.
3
V menší misce promíchejte majonézu s křenem a pepřem.
4
Z baget odkrojte konce. Podélně je přepulte a poté rozkrojte na polovinu. Rozpečte při 150 °C nebo na grilu 30 vteřin.
5
Spodní stranu potřete křenovou majonézou, obložte plátky okurek a cibulkami. Na ně naneste vyšší vrstvu trhaného masa a zakapejte tabaskem. Nakonec přidejte zelný salát a přiklopte vrchní částí bagety.
6
Ihned podávejte se zbylým salátem.
1
Trhané maso připravte podle návodu na obalu. Poté je natrhejte vidličkami na vlákna.
2
Zelí nastrouhejte a mrkev nakrájejte na nudličky. Zelí s mrkví promíchejte s nasekanou petrželkou, solí, pepřem a octem.
3
V menší misce promíchejte majonézu s křenem a pepřem.
4
Z baget odkrojte konce. Podélně je přepulte a poté rozkrojte na polovinu. Rozpečte při 150 °C nebo na grilu 30 vteřin.
5
Spodní stranu potřete křenovou majonézou, obložte plátky okurek a cibulkami. Na ně naneste vyšší vrstvu trhaného masa a zakapejte tabaskem. Nakonec přidejte zelný salát a přiklopte vrchní částí bagety.
6
Ihned podávejte se zbylým salátem.