1
Šalotku nakrájejte a orestujte na másle do mírného zahnědnutí.
2
Krátce před dopečením přidejte tymián a nechte deset minut stranou vychladnout.
3
Žervé prošlehejte s acidofilním mlékem a dochuťte citronovou šťávou.
4
Vmíchejte opečené cibulky a podle chuti osolte a opepřete.
5
Housky rozpulte, namažte pomazánkou a naplňte krájenou zeleninou.
1
Šalotku nakrájejte a orestujte na másle do mírného zahnědnutí.
2
Krátce před dopečením přidejte tymián a nechte deset minut stranou vychladnout.
3
Žervé prošlehejte s acidofilním mlékem a dochuťte citronovou šťávou.
4
Vmíchejte opečené cibulky a podle chuti osolte a opepřete.
5
Housky rozpulte, namažte pomazánkou a naplňte krájenou zeleninou.