ReceptySendvič s pečeným bůčkem, zelím, sýrem a okurkami
Sendvič s pečeným bůčkem, zelím, sýrem a okurkami
Snadné
Více než 60 minut
0/5
Česká
Piknik
Svačina
Ingredience
Složení
1 porcí
Vepřový bůček 500 g
Sůl
Cibule 1/2 ks
Česnek 4 strouž.
Kmín celý 1 člž
Chléb 4 ks
Hořčice dijonská
Zelí bílé sterilované 1 ks
Kyselé okurky
Ementál plátky 4 plát.
Cheddar plátky 4 plát.
Vepřový bůček 500 g
Sůl
Cibule 1/2 ks
Česnek 4 strouž.
Kmín celý 1 člž
Chléb 4 ks
Hořčice dijonská
Zelí bílé sterilované 1 ks
Kyselé okurky
Ementál plátky 4 plát.
Cheddar plátky 4 plát.
Příprava
1
Bůček ze všech stran důkladně osolte a vetřete do něj rozmělněné stroužky česneku. Cibuli nasypte na dno pekáče, navrch posaďte bůček, posypte ho kmínem, lehce podlijte vodou a 2 hodiny pečte při 160 °C. Nechte zcela vychladnout, pak nakrájejte na kousky. Polovinu chlebů namažte vypečeným sádlem z bůčku a hořčicí, navrch dejte plátky bůčku, zelí, vždy po dvou plátcích obou sýrů, plátky okurky, přiklopte zbylými chleby, překrojte a podávejte.
1
Bůček ze všech stran důkladně osolte a vetřete do něj rozmělněné stroužky česneku. Cibuli nasypte na dno pekáče, navrch posaďte bůček, posypte ho kmínem, lehce podlijte vodou a 2 hodiny pečte při 160 °C. Nechte zcela vychladnout, pak nakrájejte na kousky. Polovinu chlebů namažte vypečeným sádlem z bůčku a hořčicí, navrch dejte plátky bůčku, zelí, vždy po dvou plátcích obou sýrů, plátky okurky, přiklopte zbylými chleby, překrojte a podávejte.
Hodnocení
Nehodnoceno
Pomohl vám recept?
Ohodnoťte jak vám chutnal
Uložte si ingredience pro váš další nákup
Využijte k tomu funkci Nákupní seznam v aplikaci Můj Albert, kterou už využívá více něž 2 miliony spokojených zákazníků. Díky aplikaci navíc máte jistotu, že ušetříte vždy nejvíc!