1
Maso, cibuli a mrkev nakrájejte na kousky. Ve větším hrnci rozpalte olej, maso se zeleninou na něm orestujte. Zalijte vínem a nechte vyvařit. Pak podlijte vývarem a spolu s bobkovým listem a rozmarýnem duste nejméně 3 hodiny na mírném ohni.
2
Jakmile je maso měkké, bylinky a maso vyndejte. Šťávu dochuťte solí a pepřem.
3
Zeleninu spolu se šťávou rozmixujte na hustou omáčku. Tu vařte 30 minut na velmi slabém ohni, aby se zredukovala. Nechte vychladnout.
4
Plátky toustového chleba potřete omáčkou z obou stran. Do sendviče postupně vrstvěte dušené maso, nakrájenou zeleninu a pažitku.
1
Maso, cibuli a mrkev nakrájejte na kousky. Ve větším hrnci rozpalte olej, maso se zeleninou na něm orestujte. Zalijte vínem a nechte vyvařit. Pak podlijte vývarem a spolu s bobkovým listem a rozmarýnem duste nejméně 3 hodiny na mírném ohni.
2
Jakmile je maso měkké, bylinky a maso vyndejte. Šťávu dochuťte solí a pepřem.
3
Zeleninu spolu se šťávou rozmixujte na hustou omáčku. Tu vařte 30 minut na velmi slabém ohni, aby se zredukovala. Nechte vychladnout.
4
Plátky toustového chleba potřete omáčkou z obou stran. Do sendviče postupně vrstvěte dušené maso, nakrájenou zeleninu a pažitku.