1
Cibuli oloupejte a nakrájejte najemno, oloupaný česnek prolisujte. Jablko zbavte slupky a jádřince a nakrájejte na drobné kostičky.
2
V míse důkladně promíchejte maso, vejce, cibuli, česnek, jablko, dijonskou hořčici, nasekanou petržel, lístky tymiánu, sůl, pepř, kmín a majoránku.
3
Navlhčenýma rukama vytvarujte šišku, zabalte ji do alobalu vymazaného olejem a vložte do pekáčku. Podlijte vodou a pečte 50 minut v troubě předehřáté na 180 °C. Pak ze sekané ukrojte 4 široké plátky.
4
Kaiserku rozpulte, lehce opečte na grilu a obě části potřete zevnitř polotučnou hořčicí. Na spodní část položte plátek sekané, poklaďte na kolečka nakrájenou okurkou a přiklopte vrchní částí kaiserky.
1
Cibuli oloupejte a nakrájejte najemno, oloupaný česnek prolisujte. Jablko zbavte slupky a jádřince a nakrájejte na drobné kostičky.
2
V míse důkladně promíchejte maso, vejce, cibuli, česnek, jablko, dijonskou hořčici, nasekanou petržel, lístky tymiánu, sůl, pepř, kmín a majoránku.
3
Navlhčenýma rukama vytvarujte šišku, zabalte ji do alobalu vymazaného olejem a vložte do pekáčku. Podlijte vodou a pečte 50 minut v troubě předehřáté na 180 °C. Pak ze sekané ukrojte 4 široké plátky.
4
Kaiserku rozpulte, lehce opečte na grilu a obě části potřete zevnitř polotučnou hořčicí. Na spodní část položte plátek sekané, poklaďte na kolečka nakrájenou okurkou a přiklopte vrchní částí kaiserky.