1
Nejprve si připravte sekanou. Troubu rozehřejte na 180 °C. Obě masa promíchejte ve velké míse, osolte, opepřete, přidejte solamyl, česnek, kmín a znovu důkladně promíchejte. Když se vše propojí, přendejte těsto na pracovní plochu a asi 10 minut hněťte. Pak vytvarujte váleček o průměru asi pět centimetrů, přendejte ho na plech, trochu podlijte vodou a pečte 45 minut.
2
Mezitím si připravte bramborové pyré. Brambory dejte do kastrolu, zalijte je studenou vodou tak, aby byly ponořené, osolte, přidejte větvičku rozmarýnu a vařte na mírném plameni doměkka. Pak je sceďte, propasírujte přes cedník do mísy, přidejte nasekané bylinky, piniové oříšky a máslo, důkladně promíchejte, případně osolte a udržujte zatím v teple.
3
Na okurkový relish opečte na oleji cibulku doměkka, přidejte okurky, hrubozrnnou hořčici, promíchejte, stáhněte z plotny a dejte zatím stranou.
4
Na vídeňskou cibulku obalte cibuli v mouce a v rozpáleném oleji ji osmažte dokřupava.
5
Nakonec si připravte dijonskou omáčku. V menším kastrolu smíchejte dijonskou hořčici se smetanou a krátce povařte.
6
Na talíř dejte několik plátků sekané, ozdobte je vídeňskou cibulkou, přidejte bramborové pyré, které přelijte lžící dijonské omáčky, do malé mističky naberte okurkový relish a podávejte.
1
Nejprve si připravte sekanou. Troubu rozehřejte na 180 °C. Obě masa promíchejte ve velké míse, osolte, opepřete, přidejte solamyl, česnek, kmín a znovu důkladně promíchejte. Když se vše propojí, přendejte těsto na pracovní plochu a asi 10 minut hněťte. Pak vytvarujte váleček o průměru asi pět centimetrů, přendejte ho na plech, trochu podlijte vodou a pečte 45 minut.
2
Mezitím si připravte bramborové pyré. Brambory dejte do kastrolu, zalijte je studenou vodou tak, aby byly ponořené, osolte, přidejte větvičku rozmarýnu a vařte na mírném plameni doměkka. Pak je sceďte, propasírujte přes cedník do mísy, přidejte nasekané bylinky, piniové oříšky a máslo, důkladně promíchejte, případně osolte a udržujte zatím v teple.
3
Na okurkový relish opečte na oleji cibulku doměkka, přidejte okurky, hrubozrnnou hořčici, promíchejte, stáhněte z plotny a dejte zatím stranou.
4
Na vídeňskou cibulku obalte cibuli v mouce a v rozpáleném oleji ji osmažte dokřupava.
5
Nakonec si připravte dijonskou omáčku. V menším kastrolu smíchejte dijonskou hořčici se smetanou a krátce povařte.
6
Na talíř dejte několik plátků sekané, ozdobte je vídeňskou cibulkou, přidejte bramborové pyré, které přelijte lžící dijonské omáčky, do malé mističky naberte okurkový relish a podávejte.