1
Slaninu nakrájejte na malé kousky a orestujte v pánvi na rozehřátém másle. Přidejte očištěnou, na kolečka nakrájenou šalotku a jarní cibulku.
2
Do pánve vsypte omyté a rozpůlené ředkvičky. Přidejte med, ocet a dobře promíchejte.
3
V druhé pánvi rozehřejte olej. Rozklepněte vejce, osolte, opepřete a opékejte zhruba 4 minuty.
4
Podávejte ozdobené nasekanou petrželkou, otevřenými hráškovými lusky a posypte špetkou červené papriky.
1
Slaninu nakrájejte na malé kousky a orestujte v pánvi na rozehřátém másle. Přidejte očištěnou, na kolečka nakrájenou šalotku a jarní cibulku.
2
Do pánve vsypte omyté a rozpůlené ředkvičky. Přidejte med, ocet a dobře promíchejte.
3
V druhé pánvi rozehřejte olej. Rozklepněte vejce, osolte, opepřete a opékejte zhruba 4 minuty.
4
Podávejte ozdobené nasekanou petrželkou, otevřenými hráškovými lusky a posypte špetkou červené papriky.