1
Vyložte si plech pečicím papírem a dejte rozehřívat troubu na 225 °C. V míse smíchejte 60 g hladké mouky, 1 lžičku prášku do pečiva, 2 lžíce kakaa a sůl. Pomocí šlehače utřete 3 vejce pokojové teploty a 50 g cukru do nadýchané pěny. To zabere přibližně 5 minut. Do ní poté prosejte suché suroviny a dohladka promíchejte.Vzniklou směs rozetřete rovnoměrně na plech a pečte 6–7 minut. Během pečení si připravte na pracovní plochu pečicí papír, který má rozměr o něco málo větší, než bude mít upečený piškot. Zlehka papír posypte cukrem. Z trouby vytáhněte hotový plát a opatrně ho položte vrchní stranou na cukrem posypaný pečicí papír. Vrchní papír nyní opatrně stáhněte a nechte vychladnout.Na krém si vyšlehejte 120 ml smetany, ale ne úplně dotuha. Poté přidejte 120 g nutelly a nyní došlehejte do tuhé hmoty. Takto připravenou náplň rozetřete po povrchu upečeného piškotu. Ten pak podélně rozřízněte na 2 stejně široké části. Srolujte první část a na její konec plynule navažte druhou částí piškotu, tak aby vám vznikla široká roláda o průměru 12–15 cm. Roládu přetočte a položte na prkýnko tak, aby stála. Omotejte ji po obvodu potravinářskou fólií a dejte do lednice.Dejte vařit do rendlíku 200 ml vody. Na rendlík posaďte mísu, aby se zespod zahřívala. Nalamte do ní 100 g čokolády a nechte rozpustit. Na máslový krém potřebujete 100 g másla pokojové teploty, které si utřete kuchyňskou stěrkou do hladkého nadýchaného krému. Do něj vmíchejte vychladlou čokoládu, 1 lžíci uvařeného espressa nebo silné kávy a 1 lžíci nutelly. Dejte krém na chvíli vychladit do lednice, poté ho rozetřete stěrkou v tenké vrstvě na horní stranu dortu a dejte vychladit na 15 minut do lednice. Potom potřete i strany dortu, ozdobte 100 g čokoládových bonbonů a jedlými květy. Pokud si rádi hrajete s chutěmi, můžete přidat i trochu růžové himálajské soli. Nyní už můžete servírovat a vychutnat si se svou oblíbenou kávou.