1
Bagety natrhejte na malé kousky, vyskládejte na plech vyložený pečicím papírem, zakápněte olejem, zlehka osolte a dejte na 8–10 minut péct do trouby vyhřáté na 200 °C.
2
Salát omyjte a natrhejte, slaninu nakrájenou na menší kousky opražte nasucho na pánvi, parmazán nastrouhejte na hoblinky.
3
Na dresink rozmačkejte ančovičky vidličkou, přidejte rozmělněný česnek a řádně umíchejte do pasty. Přidejte strouhaný parmazán, majonézu, 1 lžičku citronové šťávy a prošlehejte do dresinku.
4
Kuřecí prsní řízky očistěte a nakrájejte na plátky silné cca 1 cm, naklepejte. Osolte, obalte v mouce, rozšlehaném vejci a nakonec v rozdrcených cornflakes.
5
Smažte do zlatavé barvy.
6
Smíchejte listy salátu, kousky slaniny, parmazán, položte kousek nakrájeného kuřete a posypte pár kostkami bagetky. Nakonec zakápněte dresinkem.
7
TIP: ideálně se hodí salát z naši Tržnice
8
VITAMIN K – zdroj vitamínu K , který přispívá k normální srážlivosti krve
1
Bagety natrhejte na malé kousky, vyskládejte na plech vyložený pečicím papírem, zakápněte olejem, zlehka osolte a dejte na 8–10 minut péct do trouby vyhřáté na 200 °C.
2
Salát omyjte a natrhejte, slaninu nakrájenou na menší kousky opražte nasucho na pánvi, parmazán nastrouhejte na hoblinky.
3
Na dresink rozmačkejte ančovičky vidličkou, přidejte rozmělněný česnek a řádně umíchejte do pasty. Přidejte strouhaný parmazán, majonézu, 1 lžičku citronové šťávy a prošlehejte do dresinku.
4
Kuřecí prsní řízky očistěte a nakrájejte na plátky silné cca 1 cm, naklepejte. Osolte, obalte v mouce, rozšlehaném vejci a nakonec v rozdrcených cornflakes.
5
Smažte do zlatavé barvy.
6
Smíchejte listy salátu, kousky slaniny, parmazán, položte kousek nakrájeného kuřete a posypte pár kostkami bagetky. Nakonec zakápněte dresinkem.
7
TIP: ideálně se hodí salát z naši Tržnice
8
VITAMIN K – zdroj vitamínu K , který přispívá k normální srážlivosti krve